Rivit Opublikowano 13 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2020 Siema, mam na oku 11 modeli foteli. Waham się mocno między nimi, a chcę któryś kupić. Czy ktoś miał styczność, z którymś z modeli wymienionych poniżej? Prosiłbym o opinie. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Gość Opublikowano 13 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2020 I do póki nie posadzisz swoich czterech liter na tych fotelach to nie będziesz wiedział jaki ci podpasuje. Miałem podobny dylemat jak kupowałem fotel do biura żonie i w końcu niby ten co miał dobrą rekomendacje kupujących itd okazał się nie tym co jej pod pasował . Więc lepiej fizycznie sprawdzić a zamówić przez internet bo w razie jakiś jeszcze problemów ( kolorek nie odpowiada itd. ) możesz zrezygnować i odesłać bez podawanie przyczyn. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi