panzer Opublikowano 2 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2020 Cześć podpowiedzcie mi jakąś ciekawą dystrybucje Windowsa 32bit pozbawiony telemerii i wszelkiego badziewia. Kluczowe "ficzery" to obsługa dotyku i windows search - klikasz start i wpisujesz nazwę aplikacji lub pliku bez wertowania. Komputerek ma atoma 4x1,3 (boost 1,8) i tylko 2 gb ramu
Blink Opublikowano 2 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2020 Siemanko, mam podobny sprzęt i wczoraj na niego wgrałem Testowałem sporo systemów z tego forum, ale tej jako jedyny, w pełni obsługuje dotyk, modem 3g oraz akcelerometr i geolokalizacje. Działa na prawdę spoko, filmy bez problemu wczytują sie w 720p na YouTube, na oryginale 720p nie da sie oglądać jest pokaz slajdów. Pamiętaj o zrobieniu kopii zapasowej oryginalnego systemu, bo nie łatwo uzyskać od producentów rescue disk z systemem. Aha pamiętaj o sterownikach, zrób kpie zapasową lub pobierz ze satrony producenta. W razie co służę pomocą. Pozdro. PS. Po zainstalowaniu zajmuje około 7gb, po zaistalowaniu sterowników 8 gb.
panzer Opublikowano 2 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2020 O super! Ja mam bieda wersje bez gps i modemu ale bardzo go lubię bo pozwala mi ogarniać to czego nie da się zrobić na telefonie w trasie. Niestety zrobiłem ten błąd że robiłem update z 8.1 > 10 i usunąłem partycje recovery ale zawsze jakoś to działało. Niestety ostatnio zżerał całe wolne miejsce i stwierdził że nie będzie pracował dalej jeśli się nie zaktualizuje...
Blink Opublikowano 2 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2020 Miałem dokładnie to samo, aktualizacje się pobierały, ale było miejsca na zainstalowanie ich, poszukaj na serwisie (chomik w logo :P) może tam jest kopia recovery. Pamiętaj też o skopionaniu pliku touchsetting.gt w c/windows/inf To bardzo ważny plik, jest w nim konfiguracja osi x i y oraz kalibracji ekrany dotykowego. Ajajaj zjadłem zęby na poszukiwaniu dobrej wersji ego pliku do mojego tableta. Interesująca wesja systemu na ten tablet jest też ta, ale autor tematu usunał linki do pobrania, prawdopodobnie w tym tygodniu będzie modyfikacja na nowej bazie.
panzer Opublikowano 2 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2020 A którą wersję OS mu dać? Procek jest x64 ale takie systemy nie chały mi działać, 32/86?
Blink Opublikowano 2 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2020 Tylko 32 bit, on ma tylko 2 gb ram.
Rekomendowane odpowiedzi