RudaBroda102 Opublikowano 5 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2020 Cześć wszystkim, Procesor- Intel Core I5-3210 2.5GHz Ram- 8GB Karta Graficzna- Nvidia GeForce GT 650M Nowy Dysk- 120gb SSD Na starym Dysku HDD miałem windows 7 ale działał mega wolno, wymieniłem dysk na nowy SSD i polecono mi wgrać windows 10, ale problem w tym że nie działa płynnie np w CS GO gdzie na starym dysku i win7 działał płynnie teraz potrafi zacinać nawet na minimalnych wymaganiach, w kilku innych grach jest tak samo. I pytanie do was jaką wersje 7 polecacie lub 8 bo do 10 nie jestem przekonany jakoś jej nie lubię i jak widać działa słabo na moim laptopie. W przyszłości planuje jeszcze wymienić ram na 2x8GB oraz wymienić pasty.
jarexpol Opublikowano 5 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2020 Brak sterów pod Win 10. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] System może ten:
RudaBroda102 Opublikowano 5 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2020 1 minutę temu, jarexpol napisał: Brak sterów pod Win 10. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Mam zainstalowane najnowsze, ale nic to nie pomogło. Zrobiłem także aktualizacje wszystkiego za pomocą IObit Driver Booster i też nic nie pomogło.
Rekomendowane odpowiedzi