Gość ern Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Witam. Temat jak sądze wałkowany, ale nigdzie podpowiedzi. System oryginał, niedawno kupiony z laptopem (Toshiba) Co jakiś czas (raz , lub dwa razy dziennie) myszka przestaje działać (na dotykowym i zewnętrzna usb) wtedy twardy reset. System z uaktualniony. Sugestie mile widziane Pozdr E Cytuj
provectus Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2014 sterowniki zaktualizuj Cytuj
drkalbar Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2014 Witam, mam ten sam problem mysz Gigabyte Force M9 ICE mysz się zacina, przestawia okna w firefox jak najade na stronę, klika sama gdy ja nie klikam, zaznacza tekst gdy przejadę myszką nad nim. Nie zawsze jest to reguła. Czy ktoś miał podobny problem i jak sobie z nim poradził ? Cytuj
Nieobecny Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2014 Na innej myszy też to jest? Sterowniki chipsetu i USB 3.0(jesli to Win 7) oraz być może touchpada przeinstaluj. Przełóż odbiornik z portu USB 3.0 do 2.0. Mysz do lamusa. System do lamusa. Tyle opcji ode mnie. Cytuj
slawektor Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2014 Kiedyś Microsoft dawał łatę jak był problem z myszą: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
drkalbar Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2014 Kiedyś Microsoft dawał łatę jak był problem z myszą: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Ta aktualizacja nie ma zastosowania dla tego systemu już próbowałem Cytuj
provectus Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2014 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]bo ciezko sterowniki pobrac... Cytuj
drkalbar Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2014 Podłączyłem mysz do laptopa z win7 działa bez problemów Ok pytanie czy sterowniki do win 8 będą działać na win 8.1 Pprogramowanie sim pobrałem bo była wersja dla win 8.1 ale to nic nie zmieniło... Cytuj
provectus Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2014 to coś z systemem, wgraj czysty i sprawdź Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi