Gość yuhe Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Witam. Wyciągnąłem klucz z preinstalowanego Windows 8 i niestety nie wiem do jakiej wersji będzie on pasować, ponieważ chciałem zainstalować czystą kopię bez preinstalowanych programów itp.. Chciałbym się również dowiedzieć czy ten klucz będzie pasował pod Windows 8.1 Pozdrawiam. Cytuj
slawektor Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Jesteś w stanie zainstalować ale nie tradycyjnie. Używasz na czas instalacjiz klucza "generycznego" Windows 8.1 i aktywować swoim kluczem Windows 8 podając go już po zainstalowaniu. Nie wiesz jaki Masz system: Core, Pro bo zmazałeś, czy nie Wiesz jak sprawdzić? Jeśli to laptop to duże prawdopodobieństwo że Core. Ps. Na przyszłość Spędziłeś 14 minut na forum. Piszesz wątek. Zadajesz pytania na które, Gdybyś użył opcji Szukaj już Byś miał odpowiedź. Nazwa tematu też nic nie mówi.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi