Tomkoff Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2019 Witajcie, proszę o poradę w sprawie niebieskiego ekranu na laptopie asus k53t - na windowsie 7 Nie znam szczegółów pojawienia się błędu bo laptop nie jest mój choć w tej chwili jest w moich rękach i błąd jak na złość się nie pojawia. Co może być przyczyną tego błędu? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
renatan Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2019 to my mamy być mądrzejsi od wujka Google ? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Tomkoff Opublikowano 22 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2019 Tak, może się okazać że jesteście mądrzejsi.Cytuję pierwszy akapit z pierwszej strony ktorą podsuwa google:"Ten artykuł jest przeznaczony dla zaawansowanych użytkowników komputera. W przypadku braku doświadczenia z zaawansowanym rozwiązywaniem problemów można poprosić kogoś o pomoc lub skontaktować się z pomocą techniczną. "Dlatego tutaj poprosiłem o pomoc.Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi