Tomkoff Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2019 Proszę o poradę w sprawie dołożenia dysku SSD pojemność 256 GB do stacjonarki z płytą jak w tej aukcji[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]Zastanawiam się czy warto kupować przejściówkę z pcie na M.2 czy kupić dysk pod SATA. Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj
m4s Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2019 Co to za staroć? Po co Ci to ? Cytuj
Tomkoff Opublikowano 22 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2019 No fakt staroć, planowałem z tego zrobić komputer warsztatowy do diagnostykiWysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj
m4s Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2019 Okej, ale tam tylko dysk SATA - Płyta wspiera maks SATA2 - czyli każdy dysk SATA3 będzie pasował. M2? Zapomnij, nie wiem czy BIOS w ogól dopuszcza do siebie taką konfigurację Specyfikacja tego servera: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Tomkoff Opublikowano 22 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2019 Ok rozumiem, dzięki za info, jeśli to taka staroć to zastanawiam się nad zakupem najtańszego laptopa, pewnie i tak będzie lepiej działał niż ten sprzęt ale o szczegóły zapytam w nowym temacie.Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj
m4s Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2019 Używany laptop poleasingowy będzie jak najbardziej na miejscu Cytuj
Tomkoff Opublikowano 22 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2019 Mam na tym kompie programy które działają ale wolno z racji wagi programu 200GB na dysku HDD dlatego pomyślałem o przesiadce na SSD.Procesor Intel core 2 6700 2.66 Ghz Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Tomkoff Opublikowano 22 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2019 Diagnostyka samochodowaWysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi