Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, reanimowałem stary PC z Intel dual core oraz 2GB RAM.

Komputer będzie użytkowany głownie do nauki 12 letniej dziewczynki oraz do sporadycznych mało wymagających gier.

Jaki system zainstalować aby chodziło to możliwie jak najpłynniej ?  Jakiś mod Win7 ? czy może back to oldschool XP ?

Opublikowano
5 minut temu, danceman96 napisał:

Witam, reanimowałem stary PC z Intel dual core oraz 2GB RAM.

Komputer będzie użytkowany głownie do nauki 12 letniej dziewczynki oraz do sporadycznych mało wymagających gier.

Jaki system zainstalować aby chodziło to możliwie jak najpłynniej ?  Jakiś mod Win7 ? czy może back to oldschool XP ?

Na pewno jak najbardziej lekki - okrojony  , sam musisz sprawdzić jaki będzie najlepiej  " chodził "  - win 7 x86

Opublikowano
8 minut temu, woj_ani217 napisał:

Na pewno jak najbardziej lekki - okrojony  , sam musisz sprawdzić jaki będzie najlepiej  " chodził "  - win 7 x86

a cos polecasz konkretnie ? czasu mam do konca dnia dzisiejszego a internet wolny do pobierania :D

Opublikowano
6 minut temu, danceman96 napisał:

a cos polecasz konkretnie ? czasu mam do konca dnia dzisiejszego a internet wolny do pobierania :D

Kiedyś  na takiej " syrence " instalowałem  win 7 od sromotnika i bardzo dobrze to  pracowało , ale czy  jeszcze jest ten win ?

Konkretne ?  na jednym będzie ok a na innym będzie do czterech liter  dlatego napisałem że najlepiej jak  sprawdzisz ten i tamten .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie