danceman96 Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Witam, reanimowałem stary PC z Intel dual core oraz 2GB RAM. Komputer będzie użytkowany głownie do nauki 12 letniej dziewczynki oraz do sporadycznych mało wymagających gier. Jaki system zainstalować aby chodziło to możliwie jak najpłynniej ? Jakiś mod Win7 ? czy może back to oldschool XP ?
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2019 5 minut temu, danceman96 napisał: Witam, reanimowałem stary PC z Intel dual core oraz 2GB RAM. Komputer będzie użytkowany głownie do nauki 12 letniej dziewczynki oraz do sporadycznych mało wymagających gier. Jaki system zainstalować aby chodziło to możliwie jak najpłynniej ? Jakiś mod Win7 ? czy może back to oldschool XP ? Na pewno jak najbardziej lekki - okrojony , sam musisz sprawdzić jaki będzie najlepiej " chodził " - win 7 x86
danceman96 Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2019 8 minut temu, woj_ani217 napisał: Na pewno jak najbardziej lekki - okrojony , sam musisz sprawdzić jaki będzie najlepiej " chodził " - win 7 x86 a cos polecasz konkretnie ? czasu mam do konca dnia dzisiejszego a internet wolny do pobierania
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2019 6 minut temu, danceman96 napisał: a cos polecasz konkretnie ? czasu mam do konca dnia dzisiejszego a internet wolny do pobierania Kiedyś na takiej " syrence " instalowałem win 7 od sromotnika i bardzo dobrze to pracowało , ale czy jeszcze jest ten win ? Konkretne ? na jednym będzie ok a na innym będzie do czterech liter dlatego napisałem że najlepiej jak sprawdzisz ten i tamten .
R95K Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Lekka modyfikacja Windowsa7. Zużywa bardzo mało pamięci RAM. Jest to wersja x86 danceman96 lubi to
Widzior Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Na starym laptopie C2D z 2GB RAM mam zainstalowany Win7 admina MrT i chodzi świetnie, oczywiście wersja x86 - danceman96 lubi to
Rekomendowane odpowiedzi