marcin19883 Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Chciałem trochę okroić Windows 8.1, żeby to zrobić, pobrałem Winreducer 8.1. Niestety mam problem. Ciągle wywala błąd pobierania oprogramowania, przez co nic nie mogę zrobić. Jest jakiś sposób na naprawę teog stanu rzeczy? Widzę na forach, że problem nienaprawiony. Cytuj
obnibus Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2019 ja pobralem 20 min temu i jest ok Cytuj
marcin19883 Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Klikam na pobierania oprogramowania, szuka alternatywnych linków i błąd wyskakuje, że nie pobrano wszystkich składników. Jaki masz net? Ja pobieram wersje winreducer x86 Cytuj
obnibus Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2019 20 minut temu, marcin19883 napisał: Klikam na pobierania oprogramowania, szuka alternatywnych linków i błąd wyskakuje, że nie pobrano wszystkich składników. Jaki masz net? Ja pobieram wersje winreducer x86 potrzebujesz x86 ? Cytuj
marcin19883 Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2019 1 minutę temu, obnibus napisał: potrzebujesz x86 ? Problem naprawiony. Zmieniłem DNSY na Cloudflare, które blokowało strony. Jak przywróciłem domyślne, to ruszyło. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi