Lobod Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Windows 8.1 zainstalowałem jakoś nieco ponad miesiąc temu i działał bez zarzutów jednak od pewnego czasu w dzienniku pojawiały mi się błąd: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] oraz : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Czy może to powodować ogólne zamulanie systemu? czy problem leży głębiej? tj. system zamyka się 15 minut :C jest to system z waszej wstawki z aktu. do lipca 2014 Cytuj
provectus Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2014 zredukuj autostart, przeskanuj malwabyte i wyczyść śmieci Cytuj
Lobod Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2014 System świeżo po reinstalacji takie śmieci wywala... Jest na 100% wolny od wirusów ( 100% format) Uruchamia sie szybko ale zamyka długo nawet w czystym rozruchu... A i występuje ścinaka w chwili przejścia na plupit. Cytuj
provectus Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2014 poda specyfikacje sprzetową Cytuj
Lobod Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2014 problem może leżeć w płycie głównej ni jest w 100% zgodna z win 8.1 ale proszę: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] podać coś jeszcze? Cytuj
Lobod Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Nie mam ups :C Za duże ryzyko. Ps. są jakieś szanse że instalacja 7 usunie problemy? Cytuj
provectus Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2014 nie rozumiesz... bios musi byc najnowszy by obsłużyć w8.1 gdzie i tka bedzie latał na ograniczonej wydajnosci... co ryzyko? 5s i bios wgrany Cytuj
Lobod Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2014 ale wystarczy skok napięcia czy coś w tym stylu i mam po płycie a ja osobnego transformatora w domu nie mam. Cytuj
provectus Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2014 jaki skok? to robota na 5s... Cytuj
Lobod Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Słuchaj mam tylko 2 transformatory we wśi do tego co chwile ktoś spawa (zwracam uwagę na światło)wole nie ryzykować naprawdę. Ale system przez pare tygodni chodził wzorowo dlaczego ? Cytuj
provectus Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2014 przyslim mi go na serwis to ci sprawdze Cytuj
Lobod Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2014 w sensie z czego logów potrzebujesz? Cytuj
Lobod Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Sorry ale trochę mi to nie na rękę Zasilacz mam jak najbardziej ok . Deus G1 500W 80Plus Bronze Cytuj
provectus Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2014 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] chipset pobierz (1-wszy od góry) [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] dzwiek [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] lan [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] gpu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi