obnibus Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2019 Witam, Czy orientuje się ktoś jak na nokie 625 zainstalować Win 10 ? Jakaś sztuczka czy coś ? ( Custom Rom ) Cytuj
0 BGT Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2019 Nie no toż to taki zabytek,ze nikt nie próbował wgrywać.Choć na insajderów było.. Cytuj
0 obnibus Opublikowano 25 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2019 4 minuty temu, kredacz napisał: Nie no toż to taki zabytek,ze nikt nie próbował wgrywać.Choć na insajderów było.. ja za ten zabytek dalem 20 zl po prostu chce wgrac jesli sie da windowsmania forum cos nie dziala nie mam jak sprawdzic Cytuj
0 razor1995 Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2019 Można, na windowsmanii były gotowe ROMy z Windows 10, miałem na 520 jakoś to działało. Pierwsze co trzeba to odblokować bootloader Windows Phone Internals, na windowsmanii są poradniki. Potem wgrywa się gotowy ROM. Cytuj
Pytanie
obnibus
Witam,
Czy orientuje się ktoś jak na nokie 625 zainstalować Win 10 ? Jakaś sztuczka czy coś ? ( Custom Rom )
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi