megabajtj23 Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2019 Witam. Nie mogę znaleźć rozwiązania mojego problemu związanego z paskiem zadań w win7 pro. Mianowicie chodzi mi o możliwość jego ukrycia w ten sposób żeby podczas uruchomionego programu na pełnym ekranie, pasek nie wyskakiwał (mam go ukryty) kiedy kursorem dojedzie się na kraj monitora. Przeszkadza mi to podczas pracy w programie DAW , praktycznie na każdym brzegu umiejscowione są ikony uruchamiające różne funkcje programu i kiedy trochę z kursorem się zagalopuję to ten pasek z ukrycia wyskoczy. Czy jest możliwość ustawienia tak żeby nie wyskakiwał na okno programu? bo widzę tyko opcję prawo, lewo, góra, dół. Pozdrawiam. Cytuj
megabajtj23 Opublikowano 1 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zainstalowałem tą aplikację i nie doszukałem się tego o czym pisałem wcześniej ale jest możliwość zmiany wielkości paska w szerz i w dłuż, więc wykonałem taki żeby za bardzo nie przeszkadzał. Dzięki! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi