info Opublikowano 27 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2019 Bateria ląduje się na 100 procent po 2 godzinach pracy telefon jest rozładowany i się wyłącza Czy sama wymiana baterii pomoże ? Cytuj
Gość Opublikowano 27 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2019 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] kolega jak posiadal ten telefon mial ten system bylo podono ok Cytuj
info Opublikowano 27 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2019 2 minuty temu, xpos1 napisał: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] kolega jak posiadal ten telefon mial ten system bylo podono ok Najpierw spróbuję wymienić baterie później zaktualizuje firmware do najnowszego myślisz że może pomóc?? Wolałbym nie korzystać z nieoficjalnych systemów nie mój telefon Cytuj
Gość Opublikowano 27 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2019 przeciez ten telefon nie dostanie aktualizacji a ten system jest pozbawiony śmieciowych aplikacji Cytuj
info Opublikowano 27 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2019 50 minut temu, xpos1 napisał: przeciez ten telefon nie dostanie aktualizacji a ten system jest pozbawiony śmieciowych aplikacji Najpierw musze dorwac taka baterie i zlokalizuje problem jaki istnieje Zaczne od baterii Cytuj
LAGUNA Opublikowano 27 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2019 Spróbuj ją rozładować do zera. Może być też wina Facebooka i Messengera [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Gelo3D Opublikowano 16 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2019 Flas"Jestem Idiotą" roma odinem ja mysle ze to nie fb tylko bateria do wymiany co za roznica czy oficjalny czy custom rom, u mnie s7 ktory nie dostanie już aktualizacji raczej, wgrałem mu android 9 z portu samsung note fun rom smiga jak dziki !!! instalator aroma prezycyjnie pozwala wybierać co ma zostać zainstalowane bez śmieci Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi