yozz84 Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2014 Mam postawiony system win 8.1 oem x64, pare tweaków usprawniających prace jak classic menu i inne tego typu i zainstalowalem tez dropboxa... najpierw wersja online, potem offline i sęk w tym że po kliknięciu w ikonę w menu start nie chce sie otworzyć :/ Nie wiem nawet jak sie zabrać za to by sprawdzić co jest powodem tego że nie mogę uruchomić tego programu.. Może ktoś by poradził, pomógł? Z góry dziękuję... Cytuj
WinSxS Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2014 Proces Drop'a jest ciągle uruchomiony czy się sam zamyka? Jedyne co mi teraz przychodzi na myśl to start w trybie zgodności z Win7. W 8.1 masz zintegrowany OneDrive, może z niego korzystaj Cytuj
yozz84 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Kurcze.. teraz nie mam kompa aby sprawdzić (siedze na drugim w pracy, laptop) ale wydaje mi sie iż nie ma wcale procesów dropboxa... nie widać go wcale w menadżerze zadań... Z OneDrive nie korzystalem nigdy... zastanawiałem sie jeszcze nad googlowskim dyskiem... musiałbym ogarnać temat... a dropboxa używam również na komórce z andkiem i przydałaby sie jakas synchronizacja miedzy 4 urządzeniami (laptop (win 8), komp (win 8.1), tablet (android 4.3) i telefon (android 4.4)... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi