djmarco Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Witam. Mam taki problem. Mam drukarkę HP która połączona jest z siecią. Mam kompa na win10 x64 pro i jak dodaje drukarkę to ona nie drukuje mi w kolorze. Postawiłem dzisiaj system na nowo bo myślałem, że coś się nasmiecilo ale niestety. Z drukarka dalej to samo. Na kompie z Win7 działa prawidłowo a u mnie drukuje tylko czarno biało. Ktoś ma na to rozwiązanie? Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka Cytuj
djmarco Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2019 podaj pełny model drukarki[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka Cytuj
djmarco Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Pokazuje wszystko ale w sterowniki nie ma koloru. I nie drukuje w kolorzeWysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka Cytuj
djmarco Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Z HW? Czego? Drukarki? Laptopa?To teraz jeszcze inaczej. Aplikacja HP Print pobrana ze sklepu MS drukuje się z niej w kolorze.Ja już całkiem zgłupiałem.Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka Cytuj
djmarco Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2019 A jest jakaś storna z archiwalnymi sterownikami? Może starszy sterownik by pomógł? Na stronie HP są tylko aktualne. Uniwersalny sterownik ze strony HP nie współpracuje z moją drukarką.Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka Cytuj
djmarco Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Z pakietu instalacyjnego sterowniki nie działają prawidłowo i dlatego pytam i jakąś stronkę ze sterownikami.Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka Cytuj
djmarco Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Jak na razie problem rozwiązałem ale tylko wstępnie bo nie mam skanera. Przy dodawaniu urządzenia w kreatorze systemowym, wybrałem opcje, że mojej drukarki nie widać na liście pomimo tego, że była widoczna. Następnie wybrałem że moją drukarką jest trochę starsza no i zainstalowało drukarkę i mam kolory. Ale tak jak napisałem wyżej. Skanera nie mam. Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka Cytuj
djmarco Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2019 szukałeś urządzenia po S/N czy po modelu?Tak i tak.Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi