tomaszekx Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Witam Wszystkich! Mam takie pytanie,jako,że nie mam styczności z prockami AMD,chciałbym prosić o radę forumowiczów. Do rzeczy. Płyta główna to MSI K9N4 Ultra-F (MS-7310) Procek AMD Sempron 3200+ 1.8 GHz. Pytanie jest takie : Czy da się na ten zabytek włożyć jakiś lepszy procesor? Będę wdzięczny za każdą odpowiedź i sugestie. Liczę na Waszą pomoc w temacie tego zabytku. Cytuj
bison616 Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Wg specyfikacji [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Ten bedzie najszybszy obsługiwany przez płytę. Do netu i YT w zupełności wystarczy, stare gry z przełomu 2010r też bedą działać idealnie. Cytuj
VACek Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Trzymaj [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
tomaszekx Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Dzięki za porady i sugestie. Młodemu trzeba zrobić,niech katuje sprzęcisko Cytuj
Hermogenes Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Jeśli cię zbawi to mam ADO4400 Athlon 64X2 chyba jest nowy mogę wysłać gratis żeby nie leżał. pozdrawiam Hermogenes Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi