kwawra95 Posted April 13, 2019 Report Posted April 13, 2019 Witam was. Potrzebowałbym jakiegoś speca co wie jak postawić opensuse z konfiguracją Internetu pod stałe ip. Moje próby zakończyły się porażką a potrzebuję tego do szkoły. Błagam niech ktoś podpiszę punkt po punkcie co robić, jak odpalę internet, to reszta pójdzie z góry. Z góry dziękuję Quote
Guest Posted April 14, 2019 Report Posted April 14, 2019 Oj lenistwo ! - nikt tu ci nie będzie poradników od nowa pisał bo już prawie wszystko jest już napisane tylko poszukać u wujka google. Tu masz lekturę : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
kwawra95 Posted April 16, 2019 Author Report Posted April 16, 2019 Ta, z natury informatyka jest leniwa... chcesz zrobić coś raz aby się nie psuło... Udało mi się to zrobić, w leniwy sposób... postawiłem bez netu system i z działającego podałem ip... w każdym razie dzięki za ten poradnik pod egzamin mi się przyda Quote
Recommended Posts