Mark72 Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2014 mam takie pytanie... jak odpalę Win 8.1 Upd 1 to mi się często zawiesza na ekranie startowym (na kafelkach)... muszę się wylogować i zalogować ponownie (czasami kilka razy) żeby załapało... co to może być? Cytuj
provectus Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2014 podaj specyfikacje i zaktualizuj stery + bios Cytuj
Mark72 Opublikowano 23 Lipca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2014 podaj specyfikacje i zaktualizuj stery + bios sterowniki aktualne, BIOS aktualny tak mi się zaczęło dziać jak poinstalowałem takie tam różne pierdoły do upiększania systemu (Win Aero, themepather itp.) Cytuj
provectus Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2014 upiekszacze systemu to shit jest i czesto dziwne rzeczy sie dzieja Cytuj
WinSxS Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2014 Chkdsk lub/i sfc /scannow, być może uszkodzone są niektóre pliki systemowe więc sprawdź to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi