SivajGaming Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2019 Witam Pokażę dziś jak zbliżyć się jak najbardziej do ciemnego motywów forum w tych złych czasach Sam zabieg jest bardzo prosty i wymaga tylko kilku kliknięć 1. Ustawiamy motyw "WinClub IPS Snapshot". Jak to zrobić? (opcjonalnie, ale zalecane) Zjeżdżamy na dół strony Klikamy w styl i wybieramy ten styl: 2. Potrzebujemy wtyczki "Dark Reader" Firefox: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Chrome: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Instalujemy ją 3. Po zainstalowaniu wtyczki należy wejść w a następnie wybrać . Takim oto sposobem mamy ciemne forum. Dziękuję Cytuj
Gość Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2019 A po co snapshot skoro Classic też działa i to nawet lepiej bo jest jednolity a nie z przebarwieniem na tle. E: Fakt po zmianie obrazka niby jest cały ciemny ale jednak nie jest to jednolite i przy większym kontraście potrafi się zlać. W Snapshocie brakuje takich malutkich obramowań jak w Classic'u żeby było to wszystko ładnie widoczne. Classic Snapshot Snapshot po zmianie tła. Cytuj
SivajGaming Opublikowano 28 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2019 Wiem ale wydaje mi się że snapshot bardziej przypomina poprzedni styl Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi