brodagamer Opublikowano 23 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2019 witam, kupiłem od znajomego laptopa hp omen z win10, laptop ma około 2 miesięcy, zrobiłem reset sytemu do ustawień początkowych, i mam mały problem. na pulpicie ikony, np. kosz, Internet i każde inne gdy nacisne na nich prawy przycisk myszy to opcje typu usuń, właściwości i reszta innych wyskakują normalnie, ale gdy na pulpicie kliknie prawym by np. odświeżyć ekran czy założyć nowy folder, opcje się nie pokazują a jedynie zamiast kursora myszki jest kursor wczytywanie, przez jakieś dwie minuty. po tym nic się nie dzieje, aktualizowalem wszystko i problem jest nadal, po za tym wszystko inne działa normalnie. czego to moze byc problem? dysk to hdd 1tb [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
stens Opublikowano 23 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2019 39 minut temu, brodagamer napisał: zrobiłem reset sytemu do ustawień początkowych, i mam mały problem. No bo z tym zawsze są problemy. Ściągnij sobie ISO [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Otwórz w eksploratorze i uruchom setup.exe. System się "nadpisze" i będzie jak nowy. Cytuj
brodagamer Opublikowano 23 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2019 działa, dzięki wielkie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi