matx132 Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2014 Witam,Czy jest możliwość odzyskania windows strore w Windows 8.1, gdyż prawdopodobnie jest usunięty (win 8.1 JG CORE), niestety osoba dla której to będzie komputer musi mieć windows store, a nie jestem wstanie znaleźć go w tym systemie, a próba wywołania ms-windows-store powoduje informację iż nie ma programu który uruchomi tą aplikację będę wdzięczny za pomoc Cytuj
slawektor Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2014 Zobacz ten wątek: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
provectus Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2014 sklep potrzebny? to dobre... postaw czysta w8.1 core Cytuj
matx132 Opublikowano 15 Lipca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2014 a jest gdzieś dostępny czysty windows core 8.1 ? nigdy nie widziałem takowego Cytuj
slawektor Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2014 System można pobrać stąd: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Wersja: Windows 8.1 with Update (multiple editions) (x64) - DVD (Polski) = Windows 8.1 with Update (Core/Pro) (x64) Trzeba pamiętać o spisaniu klucza. O ile przedtem tego nie Zrobiłeś. Tu jest wersja AIDA64 która jest pełna i pokazuje klucz jak i wszystko inne, w dodatku portable: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]Ewentualne: Można użyć: Keyfinder [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Lub: Windows 8 Product Key Viewer [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Na czas instalacji trzeba użyć klucza instalacyjnego z Microsoftu. W zależności od wersji jaką mamy: Core = 334NH-RXG76-64THK-C7CKG-D3VPT Pro = XHQ8N-C3MCJ-RQXB6-WCHYG-C9WKB Wskazane na czas instalacji pominąć połączenie przez WIFI lub odłączyć kabel,żeby zrobić konto lokalne. W update: Wyszukaj aktualizację, ale pozwól mi wybrać czy je pobrać i zainstalować I instalacja sterowników automatycznie - zmienić, lepiej pobrać Samemu. Po pobraniu, zainstalowaniu, można zmienić na domyślne. Po instalacji żeby aktywować trzeba zmienić na Swój klucz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi