Zajcew Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2014 Cześć, mam problem. Postanowiłem przenieść Dokumenty z dysku C na D jednak w czasie zmieniania Lokalizacji przy ścieżce wpisałem tylko D:\ Zamiast D:\Dokumenty. Jak to naprawić bo zrobił mi się straszny bałagan na dysku D... Cytuj
provectus Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2014 zaznacz je i wytnij i wklej w folder... Cytuj
Zajcew Opublikowano 11 Lipca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2014 Tak zrobiłem, ale jak później ustawić żeby ten folder był przez komputer traktowany jako Dokumenty? Jak włączam grę to tworzy mi podfolder na Dysku D mimo, że mam zapisy gry w D\Dokumenty... Cytuj
provectus Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2014 tzn w jakim sensie? tak jak zrobiłeś, tylko popraw alokacje, ale jaki sens pliki z gry (save) przerzucac na partycje osobna? to tlyko kilka mb w zasadzie Cytuj
Zajcew Opublikowano 11 Lipca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2014 Moje Dokumenty zajmują 39GB, nie jest to kilka mb. Ale jak poprawić alokację skoro nie mam windowsowskich Dokumentów, tylko stworzony przez siebie folder Dokumenty? Cytuj
provectus Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2014 no to je przenieś na partycje a potem sobie zaktualizujesz... PS: gry zawsze robia podfoldery Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi