Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-Intel Core i7-4790k 4GHz
-NVIDIA GeForce  GTX 1070 8GB
-32GB RAM
-Dysk SSD na system i HDD na wszystko inne

Witam, póki co ciągnę na Win10 ale zaczęły się z nim robić kosmiczne jaja, mikrofon z nikąd potrafi mi się rozłączyć jak włączam jakieś programy, sterowniki reinstalowałem, bawiłem się tym ale skoro i tak mam system już tak długo.... stwierdzam, że czas na formata.
Siedzę i buszuję po forum po różnych tematach ale nie mogę za Chiny zdecydować. Zastanawiam się między win 10 a win 7.
Wydajność w moim przypadku nie jest ogólnie problemem ale zależałoby mi, żeby system miał powyłączane wszelakie śmieci typu XBOX, sklep, mapy itd. ale też żeby nie był za bardzo okrojony (czytałem dużo tematów z modami gdzie ktoś narzekał, że to jakiś error przy instalacji czegoś albo inny problem), żeby nie było problemów z instalowaniem gier, sterowników, directxów, vc++ itp.
Jedyny powód dla którego jeszcze wprost nie zrezygnowałem z 10 na rzecz 7 to jest taki, że mój "wewnętrzny janusz" lubi nowe rzeczy więc o ile nie ma jakiegoś oczywistego i twardego powodu, dla którego 7 będzie milionkrotnie lepszy od 10 , to raczej będę bardziej przychylny do dziesiątki.

Bardzo miło byłoby gdyby wypowiedział się ktoś bardziej kompetentny i obeznany w temacie ode mnie.
Z góry dziękuję za odpowiedzi. ^^ 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie