Skocz do zawartości

Pamięć USB 60 GB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podłączyłem USB na Win10 Home i usunąłem film 30 GB na 60GB USB i... chcąć wykonac kolejne operacja na penie - skopiować nowe pliki na pendrive'a okazuje sie ze pen jest uszkodzony... :/ najlepszy program do odzyskiwania danych? czy pendrive kaput?

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Opublikowano

Ja miałem 32 gb san disk i był walnięty od momentu zakupu. San diski były w promocji i kupiłem kilka o różnych pojemnościach.

Ten akurat był walnięty i żaden program-nawet dedykowany od sandiska nie pomógł.

San disk oferował wymianę , lecz gdzieś posiałem paragon zakupu i nici z wymiany.

Firmy oferują do swoich penów programy do naprawy, ale trzeba wiedzieć co to za firma.

Opublikowano

ten. tylko 64 gb wiec raczej nie "lewy"...

Kingston DataTraveler R30 32GB USB 3.0 G2

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

program

USB Flash/Pen Drive Repair Tool odzyskuje pliki na ktorych mi zalezy.

pytanie na przyszlosc... co moglo sie stac ze po usunieciu duzego pliku 30 gb zajmujacego polowe pamieci USB pendrive sie uszkodzil?

Opublikowano
24 minuty temu, Marquss napisał:

pytanie na przyszlosc... co moglo sie stac ze po usunieciu duzego pliku 30 gb zajmujacego polowe pamieci USB pendrive sie uszkodzil?

Nie uszkodził, pewnie wirus modyfikował tablice partycji. Wystarczy zajrzec do mini tooll partition i sprawdż czy jest cała partycja. Możesz zapisać na format FAT 32

Opublikowano
18 minut temu, darkowal napisał:

Nie uszkodził, pewnie wirus modyfikował tablice partycji. Wystarczy zajrzec do mini tooll partition i sprawdż czy jest cała partycja. Możesz zapisać na format FAT 32

aaa odzyskalem pliki i zrobilem format wiec  nie wiem czy rzetelny wynik jest. program pokazuje mi tylko jedna partycje.