pejot26 Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2014 Witam zastanawiam się nad kupnem nowego telefonu. Szperałem po internecie i zastanawiam się nad dwoma: Sony Xperia SP lub Huawei Honor 3C. Za pierwszym przemawia przede wszystkim ekran, dwurdzeniowy procesor i wykonanie oraz fakt, że posiadam już inną xperke, drugi zaś ma lepszy aparat, większy ekran (niestety z plastiku) oraz przede wszystkim dwa razy więcej ramu. Niestety ta marka nie jest popularna na polskim rynku i obawiam się o wykonanie tego telefonu. Proszę o pomoc i o obiektywne opini dotyczące tych modeli. Cytuj
Marcin1609 Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2014 Słyszałem,że Xperia Sp słabą ma baterię Cytuj
podlos Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2014 Xperia jest wydajniejsza i ogólnie lepsze wsparcie ma dlatego bym właśnie ją wybrał. Bateria będzie trzymała dłużej od Honora. Cytuj
P.47 Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2014 Albo kup Nokia Lumia 520 lub nową 630 Cytuj
pejot26 Opublikowano 6 Lipca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2014 Dzieki Przemo, ale zrazilem sie kiedys do Windowsa w telefonie, dlatego wszystkie takowe odpadaja Cytuj
pejot26 Opublikowano 8 Lipca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2014 Wybrałem Sony Xperię SP, przeważył procesor, szklany ekran i gwarancja producenta w kraju. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi