Hells Angels Opublikowano 5 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2018 Kilka dni temu kupiłem wyżej wymieniony smartfon. Ogólnie śmiga znakomicie, ale nie widzi sieci 5GHz po Wi-Fi. Druga sprawa to nie mogę się zalogować na Forum Winclub poprzez Tapatalk. Z przeglądarki na smartfonie logowanie bez problemów. Cytuj
Hells Angels Opublikowano 5 Września 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2018 Jeden problem rozwiązany, 5 GHz widoczne - na routerze Asus RT-AC86U zmieniłem kanał 5 GHZ z automatycznego na 64 i sieć 5 GHz jest widoczna w telefonie, ale dalej nie mogę się zalogować z Tapatalk na konto Winclub. Czy ktoś miał podobny problem? Cytuj
Hells Angels Opublikowano 6 Września 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Września 2018 Pocztałem opinie na temat Tapatalka i po prostu go odinstalowałem. Cytuj
Gość Opublikowano 6 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2018 I dobrze zrobiłeś - mam też Asus RT-AC86U i z 5 GHZ też czasami zaskoczył a czasami go nie było widać ( Xiaomi Redmi Note 4 ) więc to chyba wina oprogramowania ,a ja robiłem restart i wszystko było ok. Cytuj
Hells Angels Opublikowano 6 Września 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Września 2018 Od czasu jak przełączyłem kanał nie ma najmniejszego problemu telefon za każdym razem rozpoznaje sieć 5 GHz i ją preferuje bo 2,4 też jest aktywna, ale telefon zawsze korzysta z 5. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi