Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witm mam proble jaki jest pokazany na zjd proszę o szybką reakcje mam win 7 32 bit chcę mieć win 8.1 32bit mam śiogniete i wszystko gtowe ale błąd następujący

Komputer  iNTEL 2 rdzenie 4.2 hz 4g ram 500dysk  karta gt 520 płyta główna asus p5ld2 se .

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Opublikowano

wiec nagraj na płytę /pendriva , czy jak chcesz masz w poradnikach jak z dysku zainstalować . Odpal ponownie kompa ( najlepiej bez dostepu do netu ) strzel format i zainstaluj .

Opublikowano

W takim razie trzeba z pałką lecieć do ms :D no chyba ze to mod i instalacja została wywalona przez osobę modyfikującą . Jeśli się nie boisz masz tu sprawdzone jak zainstalować z dysku [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Powiem Ci ze zero problemów u mnie zawsze to działało .

streszczę to , z poziomu windy robisz partycje oznaczasz ją jako aktywną i wypakowujesz na nią iso z systemem . po restarcie już powinna być opcja do instalacji .

Opublikowano

@proerectus - a to ciekawe co piszesz bo ja czytam na stronie Intela że wszystkie chipsety 9xx mają pełne wsparcie dla Win 8.1 w najnowszych sterownikach: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

a jak użyć wersji o jeden build starszej to mamy nawet pełne wsparcie dla chipsetów 8xx: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Opublikowano

A zajrzałeś do tych problemów? - więcej jest ewentualnych z nowymi chipsetami niż ze starymi. Po drugie te potencjalne i prawdopodobne problemy występują tylko w laboratoriach. Każdy chipset 9xx bez integry(czyli bez literki G) działa bezproblemowo z Win 8.1 w praktyce.