grzegorz123 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2014 witm mam proble jaki jest pokazany na zjd proszę o szybką reakcje mam win 7 32 bit chcę mieć win 8.1 32bit mam śiogniete i wszystko gtowe ale błąd następujący Komputer iNTEL 2 rdzenie 4.2 hz 4g ram 500dysk karta gt 520 płyta główna asus p5ld2 se . [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
FAFAŁ Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2014 Czy Ty czasem nie uruchamiasz instalatora z płyty na działającym systemie, zamiast uruchomić instalacje z poziomu biosu . Cytuj
grzegorz123 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2014 nie mam tego na płycie bo ściogałem z neta z tej strony i mam to na dysku. i z dysku cisne Cytuj
FAFAŁ Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2014 wiec nagraj na płytę /pendriva , czy jak chcesz masz w poradnikach jak z dysku zainstalować . Odpal ponownie kompa ( najlepiej bez dostepu do netu ) strzel format i zainstaluj . Cytuj
grzegorz123 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2014 jest problem płyty nie mam a mam na pendrive ale nie ma obcji botowania do wyboru w bios :/ Cytuj
FAFAŁ Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2014 W takim razie trzeba z pałką lecieć do ms no chyba ze to mod i instalacja została wywalona przez osobę modyfikującą . Jeśli się nie boisz masz tu sprawdzone jak zainstalować z dysku [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Powiem Ci ze zero problemów u mnie zawsze to działało . streszczę to , z poziomu windy robisz partycje oznaczasz ją jako aktywną i wypakowujesz na nią iso z systemem . po restarcie już powinna być opcja do instalacji . Cytuj
provectus Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2014 podstawka 775 i w8.1.1 to nie preferowane połaczenie, lepiej na w7 zostać.... ale i tak na siłe lubicie wszystko wciskać radze bios zaktualizować Cytuj
Nieobecny Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2014 Jeśli w chipsecie nie ma zintegrowanej grafiki, to nie ma żadnych przeciwskazań do instalacji Win 8.1 - pełne wsparcie Intela. Cytuj
provectus Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2014 chipset 945 nie ma wspracia i bez integry tez da sie przezyć ale nie o to chodzi... to na siłe wrzucenie Cytuj
Nieobecny Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2014 @proerectus - a to ciekawe co piszesz bo ja czytam na stronie Intela że wszystkie chipsety 9xx mają pełne wsparcie dla Win 8.1 w najnowszych sterownikach: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] a jak użyć wersji o jeden build starszej to mamy nawet pełne wsparcie dla chipsetów 8xx: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
provectus Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2014 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Nieobecny Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2014 A zajrzałeś do tych problemów? - więcej jest ewentualnych z nowymi chipsetami niż ze starymi. Po drugie te potencjalne i prawdopodobne problemy występują tylko w laboratoriach. Każdy chipset 9xx bez integry(czyli bez literki G) działa bezproblemowo z Win 8.1 w praktyce. Cytuj
provectus Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2014 nowsze chipset z serii 9xx ale nie starsze Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi