Skocz do zawartości

Kupno telefonu do 500 zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy ktoś może mi pomóc i poszukać jakieś fajnej oferty ? chcę kupić telefon do 500 zł 

Chodzi mi aby telefon miał duży wyświetlacz inne już nie ważne :D przyzwyczajony byłem do (Galaxy Trend)

Opublikowano
LG Optimus L9 P760

Tego bym nie polecał. Może i duży ale wydajność i wsparcie kiepskie. Wiem, ma dobre bebechy ale w praktyce bywa z tym różnie.

Musi być koniecznie 100% nówka? Warto się zakręcić za Xperią L/M2/SP. Lka nowa to teraz będzie około 500-600zł jak dobrze poszukasz a telefon jak na swoją cenę jest naprawdę OK. 

Opublikowano

Paczka z Wielkiej Brytanii idzie 4-5dni, wiem bo zamawiam tusze. Czy się opłaca? jeśli cena jest niższa o 100zł to już się opłaca, takie moje zdanie.

A jeśli chodzi o Xperie L to fakt można spokojnie też polecić. Cena może wyjść nawet 500zł albo i mniej ale czas oczekiwania na paczkę długi, bo wysyłka z chin.... No musisz poszukać na allegro, popatrzeć co za sprzedawcy, skąd wysyłka i coś dobrać.

Opublikowano

Paczka z Wielkiej Brytanii idzie 4-5dni, wiem bo zamawiam tusze. Czy się opłaca? jeśli cena jest niższa o 100zł to już się opłaca, takie moje zdanie.

A jeśli chodzi o Xperie L to fakt można spokojnie też polecić. Cena może wyjść nawet 500zł albo i mniej ale czas oczekiwania na paczkę długi, bo wysyłka z chin.... No musisz poszukać na allegro, popatrzeć co za sprzedawcy, skąd wysyłka i coś dobrać.

A co odnośnie Cła ? trzeba płacić ? jeden koleś napisał 120+ zł zapłacił chyba 128 zł ale nie jestem pewny 

Opublikowano

Samsung galaxy S2 !!!

Telefon nie do zajechania, 2 rok a spadł na kafelki, kostke brukowa, przejechany przez samochód I DZIAŁA !

Opublikowano

Chińczycy na aukcjach piszą w jaki sposób wysyłają za granice :) Ostatnio na aliex....  zamówiłem podróbkę S5 i po 15 dniach przyszedł bez cła itp :) a jak deklarują przesyłkę w linku ;) [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

i jak to mówią ryzyk fizyk mogą zajrzeć pobrać cło albo nie.

Opublikowano

Chińczycy na aukcjach piszą w jaki sposób wysyłają za granice :) Ostatnio na aliex....  zamówiłem podróbkę S5 i po 15 dniach przyszedł bez cła itp :) a jak deklarują przesyłkę w linku ;) [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

i jak to mówią ryzyk fizyk mogą zajrzeć pobrać cło albo nie.

jak ci smiga ta ala 's5"   :)

daj fotki jak wyglada , specyfikacja  ,ile $   

Opublikowano

motorola moto g z tesco UK + zdjecie simlocka kodem za 10zl  telefon niezawodny i najszybszy ze wszystkich podanych wyzej-czysty android bardzo szybko aktualizowany przez motorole. naprawde polecam jesli nie przeszkada ok 12gb pamieci na pliki .