KamyczeQ Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2014 Witam czy ktoś może mi pomóc i poszukać jakieś fajnej oferty ? chcę kupić telefon do 500 zł Chodzi mi aby telefon miał duży wyświetlacz inne już nie ważne przyzwyczajony byłem do (Galaxy Trend) Cytuj
88jankowalski88 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2014 Lenovo A850 Sony Xperia T LG Optimus L9 P760 Cytuj
KamyczeQ Opublikowano 29 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2014 Lenovo A850 Sony Xperia T LG Optimus L9 P760 Powiedzmy że przesyłka jest z WB opłaca się czekać ? i czy warto bo jest różnica cenowo powiedzmy 100/200 zł Cytuj
Gość Vuko Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2014 LG Optimus L9 P760 Tego bym nie polecał. Może i duży ale wydajność i wsparcie kiepskie. Wiem, ma dobre bebechy ale w praktyce bywa z tym różnie. Musi być koniecznie 100% nówka? Warto się zakręcić za Xperią L/M2/SP. Lka nowa to teraz będzie około 500-600zł jak dobrze poszukasz a telefon jak na swoją cenę jest naprawdę OK. Cytuj
Allesio Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2014 Może Galaxy S II ? Jeśli używka Cytuj
88jankowalski88 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2014 Paczka z Wielkiej Brytanii idzie 4-5dni, wiem bo zamawiam tusze. Czy się opłaca? jeśli cena jest niższa o 100zł to już się opłaca, takie moje zdanie. A jeśli chodzi o Xperie L to fakt można spokojnie też polecić. Cena może wyjść nawet 500zł albo i mniej ale czas oczekiwania na paczkę długi, bo wysyłka z chin.... No musisz poszukać na allegro, popatrzeć co za sprzedawcy, skąd wysyłka i coś dobrać. Cytuj
KamyczeQ Opublikowano 30 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2014 Paczka z Wielkiej Brytanii idzie 4-5dni, wiem bo zamawiam tusze. Czy się opłaca? jeśli cena jest niższa o 100zł to już się opłaca, takie moje zdanie. A jeśli chodzi o Xperie L to fakt można spokojnie też polecić. Cena może wyjść nawet 500zł albo i mniej ale czas oczekiwania na paczkę długi, bo wysyłka z chin.... No musisz poszukać na allegro, popatrzeć co za sprzedawcy, skąd wysyłka i coś dobrać. A co odnośnie Cła ? trzeba płacić ? jeden koleś napisał 120+ zł zapłacił chyba 128 zł ale nie jestem pewny Cytuj
youuw Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2014 Cło opłaca ten, od którego zamawiasz Chyba, że się z chinczykami dogadujesz i od nich zamawiasz, to cło płacisz Ty. Cytuj
Gość SSID2 Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2014 Samsung galaxy S2 !!! Telefon nie do zajechania, 2 rok a spadł na kafelki, kostke brukowa, przejechany przez samochód I DZIAŁA ! Cytuj
Birra Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Chińczycy na aukcjach piszą w jaki sposób wysyłają za granice Ostatnio na aliex.... zamówiłem podróbkę S5 i po 15 dniach przyszedł bez cła itp a jak deklarują przesyłkę w linku [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] i jak to mówią ryzyk fizyk mogą zajrzeć pobrać cło albo nie. Cytuj
G77 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Chińczycy na aukcjach piszą w jaki sposób wysyłają za granice Ostatnio na aliex.... zamówiłem podróbkę S5 i po 15 dniach przyszedł bez cła itp a jak deklarują przesyłkę w linku [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] i jak to mówią ryzyk fizyk mogą zajrzeć pobrać cło albo nie. jak ci smiga ta ala 's5" daj fotki jak wyglada , specyfikacja ,ile $ Cytuj
tobik86 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2014 motorola moto g z tesco UK + zdjecie simlocka kodem za 10zl telefon niezawodny i najszybszy ze wszystkich podanych wyzej-czysty android bardzo szybko aktualizowany przez motorole. naprawde polecam jesli nie przeszkada ok 12gb pamieci na pliki . Cytuj
slawektor Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Xperia: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Od 500 zł, Może coś Trafisz: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi