PiotrekWR Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2014 Witam po aktualizacji do 8.1 system nie zamyka się, po wybraniu z panelu zamknij zostaje wyłączony tylko monitor , zatrzymanie pracy można wymusić tylko przytrzymująć przycisk włączania. Natomiast przy starcie, uruchamia się ok 4-5 min (sprawdzałem co jest uruchamiane przy starcie systemu i teoretycznie nie powinien tego powodować żaden program) nie reaguje również na zmiane ustawień wymagania hasła przy uruchomieniu. Co można z tym zrobić? Z góry dziękuje za pomoc Cytuj
provectus Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2014 w planach zasilania ustaw tj wylaczenie wstrzymania systemu Cytuj
Dżimson Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2014 Miałem kiedyś podobny problem. Komputer się nie wyłączał. Po nitce do kłębna odkryłem, że winny był KMSpico. Odinstalowałem go i zainstalowałem i już było okay. Spróbuj, może Tobie to pomoże Cytuj
PiotrekWR Opublikowano 29 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2014 niestety ani pierwsza ani druga opcja nie pomoga, macie jeszcze jakieś pomysły? Cytuj
provectus Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2014 format i od razu zainstalowanie w8.1.1 bo upgrade przez wu to najgłupsze rozwiazanie które bywa konfliktowe... wyciagnij klucz, zrób kopie zapasową licencji i działaj... Cytuj
stens Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2014 Panel sterowania-opcje zasilania i zakładka "wybierz działanie przycisku zasilania" i ustaw na "zamknij system" Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi