kismol Opublikowano 17 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2018 Dzień dobry. Na płycie głównej Hewlett-Packard HP Compaq dc7800 chciałbym wymienić procesor , ale nie mam pewności co do jego zgodności . Płyta wg aida 64 ma takie specyfikacje: ID płyty głównej <DMI> Nazwa płyty głównej Hewlett-Packard HP Compaq dc7800 Convertible Minitower Właściwości magistrali FSB Typ magistrali Intel AGTL+ Szerokość magistrali 64-bitowy(a) Rzeczywista częstotliwość taktowania 333 MHz (QDR) Efektywna częstotliwość taktowania 1333 MHz Przepustowość 10664 MB/sek Intel Bearlake Q35 Obecnie jest zainstalowany procesor : Typ procesora Intel Core 2 Duo E6750, 2666 MHz (8 x 333) Chciałby zamienić na : Intel® Core™ 2 Quad 9550 Nie mogę doszukać się pewnej informacji czy tak mogę , dlatego proszę o poświęcenie mi chwili i odpowiedź na pytanie Czy procesor jest obsługiwany przez tą płytę ? Cytuj
tomaszekx Opublikowano 17 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2018 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi