Erwin Zielinski Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2014 Witam. Mam pewien problem otóż problem z tego forum Win 8.1 Pro Preview x64bit Build 9431 i mam pewien problem. Otóż komputer po 2 godzinach sam się restartuje po wejściu w kafelki pisze że komputer raz na 2 godziny będzie restartowany i jeśli tego nie chcę muszę aktywować tego windowsa. Z prawej strony na samym dole pisze: Windows 8.1 Pro Preview Kopia ewaluacyjna. Build 9431. Może mi ktoś podać klucz produktu do tego Win ? Lub pomóc w aktywacji mogę zapłacić za pomoc przelewem 50 zł . Cytuj
Mr.T Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2014 sprobuj uzyc tego [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] KMS pico 9,2,3 jak ci sie uda mozesz wspomoc forum Cytuj
Erwin Zielinski Opublikowano 15 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2014 Kliknąłem token i do dołu strzałkę później to czerwony przycisk i cały czas się kreci takie kółeczko w tym programie i nic się nie dzieje .. Cytuj
Mr.T Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2014 No jak nie aktywuje to nie pomoze nic tylko reinstal to jest Kopia ewaluacyjna. wiec testowa KICHA Cytuj
Erwin Zielinski Opublikowano 15 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2014 A możesz mi podesłać jakąś dobrą wersję windowsa 8 z tego forum po polsku x64 bit ? Cytuj
Bartusz Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2014 Wersja win 8.1 preview wygasła 15 stycznia, dlatego resetuje się co 2 godziny. Nie da się go aktywować.Masz tu aktualny win 8.1[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Mr.T Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2014 a tu wsie org [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi