southstream Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2018 Witam, jakiś czas temu miałem awarię lapka i musiałem reinstalować system Z uwagi na duży nakład pracy i problemy z "legalnym aktualizowaniem" użyłem programu kms. Prace skończyłem i chciałbym usunąć licencję kms i powalczyć o swoją legalną (lapek miał win 8 ale zaktualizowałem do 10 home). I tutaj gorąca prośba do forumowiczów aby poradzili co zrobić aby usunąć licencję kms całkowicie. Osobiście widzę folder "autokms" w w katalogu windows oraz takowy plik w "system32" ale nie wiem czy proste usunięcie pomoże. Proszę o pomoc [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
m4s Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2018 Usunięcie nie pomoże. Trzeba odinstalować KMS-a. i wtedy możesz spróbować aktywacji Swoim kluczem Cytuj
southstream Opublikowano 21 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2018 No tak - tylko nie widziałem takiej aplikacji w systemowym zbiorze aplikacji, menadżerze zadań czy spisie z ccleaner'a Chyba że autokms inaczej się tam zaczyna ale nic mi na ten temat nie wiadomo Cytuj
m4s Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2018 Czy ten AutoKMS.exe po uruchomieniu ma jakieś menu ? Z tego forum [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] masz linka do KMS CLeaner - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
southstream Opublikowano 21 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2018 Nie mam dostępu do pliku (spr jako administrator) To sprawdzony link/plik do tego kmscleanera? Mój kaspersky szaleje przy próbie... [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
m4s Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2018 Uruchomiłem go specjalnie na Virtualnej maszynie i usuwa KMS-y. Kaspersky? toż ten cleaner i kaspersky z jednego kraju - RU A jak myślisz - AutoKMS to skąd jest? z hAmeryki ? nie z hAmeryki, on też jest z RU Cytuj
southstream Opublikowano 21 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2018 Wiem że z jednego kraju - i właśnie kombinowałem że kaspersky nie wykryje narzędzi kmsowych jako niebieczne - czyli że ktoś dodał coś niedobrego do tego interesującego mnie narzędzia/strony Ale skoro wysiliłeś się i sprawdziłeś to bardzo serdecznie Ci dziękuję i pozdrawiam Cytuj
MarioFKS Opublikowano 19 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2021 [EDIT] Nieaktualne. Przepraszam Cytuj
rrroberto Opublikowano 19 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2021 Dlaczego do odinstalowania Office nie użyłeś standardowego deinstalatora z Panelu sterowania? Jeśli CCleaner zrobił bałagan to musisz odinstalować Office odpowiednim skryptem z [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi