pazikk Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2014 Witam. Mam problem z usuwaniem folderów z mojej mp3. Podczas usunięcia wyskakuje "błąd usuwania folderu" urządzenie przestało działać lub zostało odłączone. Pojedynczy plik mogę usunąć ale całego folderu nie. Formatowanie również działa, ale nie chce mi się za każdym razem formatować mp3 i wgywanie muzyki na nowo. Poradzicie coś? Cytuj
pazikk Opublikowano 12 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2014 unlockera zainstalowałem ale nic się nie działo, właczyłem go i nic się nie pojawiło na ekranie ani w menu kontekstowym, tak jakby nie działał Cytuj
provectus Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2014 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Nieobecny Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2014 @pazzik - a masz pełną kontrolę dla tego nośnika USB? Cytuj
pazikk Opublikowano 12 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2014 nie mogę wejść w kontrole gdy klikam PPM. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Nieobecny Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2014 A masz konto administratora czy użytkownika, chyba jeszcze jakieś poblokowane? P.S. Mozesz sobie nadać uprawnienia do tej mp3 na innym kompie. Cytuj
pazikk Opublikowano 12 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2014 no mam jedno konto admina, chyba że muszę wyłączyć całkowitą kontrole jeśli tak można? Cytuj
pazikk Opublikowano 12 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2014 zaraz sprawdze na drugim lapku Cytuj
pazikk Opublikowano 12 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2014 na drugim laptopie jest to samo. jutro spróbuję zainstalować unlockera na win7 i wtedy usunąć foldery. Cytuj
Nieobecny Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2014 @pazzik - nie żebym złośliwie to mówił, ale ja nie wiem jak ty masz skonfigurowane te komputery - ty masz to samo na dwóch lapkach, a ja tak naprawdę jeszcze nigdy nie widziałem aby ktoś miał tak zblokowany system. Aby pozbyć się tych wszystkich opcji we właściwościach trzeba mocno skonfigurować system w gpedit.msc Nie używałeś jakichś "ulepszaczy"? Nie wiem również jak może nie działać unlocker. Cytuj
provectus Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2014 moze jak mp3 ma blokade (suwaczek/przycisk it), są takie co mają, mam mp3-ójke watsona i ma zabezpieczenie przez usuwaniem ^^ sprawdź czy nie masz takiego u siebie Cytuj
Nieobecny Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2014 Też o tym myślałem tylko wtedy nie można by również sformatować, a napisał, że to jest możliwe. Cytuj
provectus Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2014 niby tak, ale ja ci powiem ze to zależy od odtwarzacza... u mnie jest podobnie jak wyzej... na xp i viście nie mozna formatować a na w7 i w8 bez problemu ^^ Cytuj
pazikk Opublikowano 13 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2014 mp3 nie ma takiej blokady, jest tylko suwak do blokowania przycisków. Najśmieszniejsze jest to, że na początku wszystko działało. Komputer jest dobrze skonfigurowany, bo gdy podłączony mam pendrive to mogę mu normalnie zmienić zabezpieczenia. To ta mp3 jest jakaś dziwna, ale teraz o dziwo działa. Zobaczymy jak długo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi