Gość kofer22 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2014 pomocy mam asusa Z92F windowsa 8 wgrałem bez problemów, a windowsa 8.1 nie ma szans ,ani z pena ani z uaktualnienia ani z płyty,dodam że prubowałem różnych wersji 8.1 Cytuj
provectus Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2014 bios, panie bios i ruszy tylko ze tam jest chipset bez wsparcia powyzej w7, ale zalecany xp nawet Cytuj
Gość kofer22 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2014 bios, panie bios i ruszy tylko ze tam jest chipset bez wsparcia powyzej w7, ale zalecany xp nawet Proszę pomuż , siedzę cała noc ,znalazłem nowszy bios zflashowalęm wszystko śmiga,a 8.1 nie ruszy dalej to samo ,coś w security w biosie prubowałem wszystkiego! Błagam pomocy !!! CO TO mOże być wszelkie sugestie nagrodzę kluczykami do wina jakiego zechcesz Cytuj
Gość kofer22 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2014 Proszę pomuż , siedzę cała noc ,znalazłem nowszy bios zflashowalęm wszystko śmiga,a 8.1 nie ruszy dalej to samo ,coś w security w biosie prubowałem wszystkiego! Błagam pomocy !!! CO TO mOże być wszelkie sugestie nagrodzę kluczykami do wina jakiego zechcesz Dodam że win 8 śmiga aż miło ,na pc wina 8 i 8.1 mam od kiedy wyszły - robię to dla siostry bo jutro wyjeżdza na 6 mies Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi