Hugo-s Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2014 Witam, jestem nowy na forum i mam pytanie, a mianowicie: ściągnąłem win 8.1 pro vl i w rar są 2 pliki: jeden to "win8.1.... iso", a drugi to plik z rozszerzeniem ".md5". Wypalać ten pierwszy, czy oba razem. I jeszcze jedno, toolkitem 2.5 da sie aktywować system na stałe czy też na 180 dni?? Cytuj
provectus Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2014 md5 to suma kontrolna, jakbys chciał sprawdzic czy obraz jest nieuszkodzony, imho olac płyty, wypal na penku... Cytuj
Hugo-s Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2014 A odnośnie toolkit'a ??? jak to działa - na stałe, czy na 180 dni i można to jakoś odnawiać????<< bo jakiegos opisu na necie dokładnego nie znalazłem. Cytuj
Hugo-s Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2014 czyli co 180 automatycznie bedzie odnawiał?? ok dzięki wielkie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi