Spirit Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2014 Witam Czy rozwiazał ktos może problem z tymi sterami do win 8.1 64x ? Mianowicie chodzi o to ze jak sie instaluje to wyskakuje okno ze stery nie sa orginalne nie zarejstrowane itp i czy mimo to zainstalowac w windows 7 naciska sie ze tak i jest ok ale w win 8 8.1 jak sie zainstaluja to niestety system ich nie widzi Dzieki z góry za odpowedz i pozdrawiam Cytuj
provectus Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2014 musisz ustawic wymuszanie podpisu cyfrowego i wsio lata, po prostu to budżetówka creative i wsparcie upadło na w7... [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Spirit Opublikowano 29 Maja 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2014 Amozesz napisac cos wiecej na ten temat wymuszenia ? Niestety ja na necie jakos nie moge znalesc rozwiazania na win 8 jest a na 8.1 nie ma Pozdrawiam Cytuj
Bartusz Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2014 1. Uruchom wiersz poleceń jako administrator, następniewpisz komendę: bcdedit -set TESTSIGNING ON i naciśnij przycisk Enter.Po tym powinien ukazać się komunikat "Operacja zakończona pomyślnie"2. Uruchom ponownie system operacyjny3. Zainstaluj sterowniki4. Po zakończeniu instalacji uruchom ponownie system operacyjny5. Aby wyłączyć tryb testu użyj komendy: bcdedit -set TESTSIGNING OFF Cytuj
Spirit Opublikowano 29 Maja 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2014 Witam Toni niestety tez nie działa nawet nie chce sie do konca zainstalowac po bcdedit -set TESTSIGNING ON w trakcie instalacij windows update driv.. ..few minutes wtedy staje i zamarza nic nie mozna zrobic tylko reset a po resecie juz nie chce wogle instalowac no nic poczekam moze kiedys ktos cos zrobi Dziekuje za porady i pozdrawiam Cytuj
provectus Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2014 znam szybsze rozwiazanie.... zainstaluj w7 i po kłopocie lub wymień karte na nowszy model imho nowe płyty mają podobnej jakosci integry wiec stosowanie takich reliktów jest zbedne Cytuj
Spirit Opublikowano 29 Maja 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2014 Witam Na win 7 64x mam caly czas chciałem zobaczyc jak bedzie z win 8 Na nową karte niestety (dla mnie ) nie mam funduszy Co do zintegrowanego audio na mobo mam plyte asrock z77 exteme4 wiec starsza i dziwiek z niej a ten z creative sb modowanej to niebo a ziemia na + creativa oczywiście mysle ze te relikty jak je nazywasz jeszcze dlugo beda lepsze od tych dedykowanych Pozdrawiam Cytuj
provectus Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2014 chyba w snach... panie... raczej głosniki masz g jakości ta integra dorównuje twojej dedykowane i nie źre przynajmniej 60w ^^ Cytuj
Spirit Opublikowano 30 Maja 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2014 Jedynym wyjsciem zeby Cie przekonac jest chyba zaproszenie Ciebie do mnie Powtarzam jeszcze raz karta muzyczna na tej plycie to gown.. w porownaniu do reliktu creativa modowanego ktory posiadam i nawet zebys miał 1 glosnik to bys usłyszał roznice Pozdrawiam Cytuj
provectus Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2014 bo głosniki g warte... miałem te staruszki jak twoja to moja na amd 892 leje ja w kazdym dobrym maxymalnym "obciazeniu" wiec masz coś u siebie nie teges, pewnie głosniki staruchy a relikt do reliktu zawsze lepiej trybi nowe głosniki dobre na prawde umieja integre wykorzystać zaje*** jak ta jest dobra... Cytuj
Spirit Opublikowano 30 Maja 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2014 Witam Teraz to mi dowaliles mam cos nie teges ? heheh to czemu na creative wszystko smiga super muzyka filmy z dts itp a na zintegrowanej w porownaniu do niej dziwiek jest do bani? zeby to byla wina glosnikow to by i tu tu zle grały z drugiej strony jak tak bronisz tej zinteg. to czemu jak ona taka dobra to nie wydobedzie z tych glosnikow tego co naklepsze /? moze cos w tym jest to tak jak z grafa niby ta zintegrowana coraz lepsza ale kazdy i tak chce miec oddzielna .... Pozdrawiam Cytuj
provectus Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2014 IGPU to inna bajka... to ma służyć do wyświetlania obrazu w stanie roboczym (biurowym) i takie jest jej przeznaczenie... i dot ego wyśmienicie sie sprawdza... ale do gier wiadome jest że musi byc coś wydajniejszego, szybszego... Moze inaczej ci wyjaśnie poprzez dygresje... masz I5 3570k, pasuje na chipsety p67 i z77... ale najwydajniej, najpłynniej bedzie działał na Z77 niż na p67... ale działac bedzie na obu... teraz sobie podepnij pod to... rozumiesz teraz? sam wiem po sobie, że na porządnych głosnikach integra daje czadu a na g wartych cudach za 10zł to shit jest, jednak mała uwaga...dedykowane karty maja kontroler redukcji (działają tak by najwydajniej głośniki wykorzystać, bez "charczenia" czy "buczenia" czyli "tryb redukcji szumów" mozesz to nazwać..), integry tego układu nie maja...działają zawsze tak samo najwydajniej jednak głosniki moga ograniczać jakos dzwieku gdyż nie maja opcji dostosowania do głosników... rozumiesz teraz? ja mam logitecha RXV, kiedyś jedne z najlepszych jakie instieja i działaja i radza wysmienicie, jednak troszeczke ja ograniczają integre, ale sluchawki wyśmienicie sobie rodzą i wykorzytuja w pełni ją wiec twoje teorie nie sa zupełnie dokładne... ale to już tak na marginesie.. PS: podaj model głosników to ci powiem co nie trybi... Cytuj
Spirit Opublikowano 30 Maja 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2014 Głośniki 5.1 Creative Inspire 5300 ale tak jak mowilem na mojej karcie chodza b. dobrze a na tej z plyty ... Cytuj
provectus Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2014 no... sprzet z 2002 roku i tylko 5.1 a obecnie sa integry 7.1 stąd masz problem... to problem zestawu głosników w zasadzie... wiec dlatego masz ten problem... podepniesz współczesne tj najlepiej 2012 i wsio lata ^^ dlatego dobrze celowałem ze reliktowe głosniki podłączasz ^^ Ps: olej creative... szkoda kasy... geniusa sa tansze a obecnie nawet lepsze Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi