kwx Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2014 Witam mam taki problem że gdy chcę zainstalować pobrany darmowy program lub itp wyskakuję mi taki komunikat i nie ma możliwości kliknięcią "Yes" ani wpisania hasła tak jak tam proszą jest tylko "connect smart card" o co z tym chodzi? system sam zaktualizował się z 8 na 8.1 i powstały takie problemy niestety i nie wiem co mam zrobić z tym. W załączeniu zdjęcie tego o co mi chodzi z góry dzięki:) [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
provectus Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2014 format zapodaj i wsio, zainstaluj od razu w8.1.1 Cytuj
kwx Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2014 format zapodaj i wsio, zainstaluj od razu w8.1.1 no dobra ale dlaczego jak miałem 8 to było wszystko ok a teraz jak zaktualizował mi się do 8.1 to jest juz inaczej. Przy aktualizacji musiałem podać wszystkie dane i się zarejestwoać i teraz mam poblokowane? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi