robirobi Posted March 14, 2018 Report Posted March 14, 2018 Mam windows XP i mam 7, mam Microsoft Windows Mobile Device Center i na XP nie idzie na 7 idzie, ale nie znajduje urządzenia. A XP zainstaluje Microsoft ActiiveSync 4.5 ale nie znajduje nić. I co robić w tym wypadku? I w ogóle nić się nie dzieje jak podłączam smartGPS SG720 do komputera nić się nie dzieje, o co chodzi, wiecie ? Windows 7 I tu coś pokazała przy 1_4 że coś niej nie tak. Teraz w nawigacji wchodzę w Ustawienia – Ustawienia USB - Pamięć masowa – i włączam i wyłączam GPS i podłączam do komputera I najlepsze jest to ze nie można nawet wgrać brakujących sterów bo nić nie znajduje Menadżer urzeczeń. Bo są na stronce [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] I nie wiem w czym rzecz.
robirobi Posted March 15, 2018 Author Report Posted March 15, 2018 Bo na Vista, nić niepodającego nie pokazało a dalej nie ma urządzenia. A tak zboku powiem że próbowałem na USB <-- >microUSB połączyć z komputerem XP, 7, 8, 10 a nawet Vistą i lipa, a nawet na 4 komputerach i lipa. To chyba coś nie tak z kablem. Zamówiłem nowy i zobaczymy jak przyjdzie. Bo to jest niemożliwością aby żaden system i zadek komputer nić nie widział.
robirobi Posted March 20, 2018 Author Report Posted March 20, 2018 Oki, kabel był walnięty. Temat można zamknąć.
Recommended Posts