Vuitton Posted March 11, 2018 Report Posted March 11, 2018 Witam. Jestem nowy na tym forum i zostało ono mi polecone przez znajomego informatyka, ale to tylko szczegół. Piszę do was z zapytaniem w jaki sposób mogę wykonać aktualizację BIOSU na tym laptopie ? Posiadam obecnie wersję Win 7 od Sromotnika która wyszła podajże w lutym. A kolejny moim pytaniem jest czy da radę wyciągnąć z tego laptopa trochę więcej? Mam na myśli lepszą wydajność (oprócz ustawień kart graficznej co już sam zrobiłem) i zainstalowanie modowanego Windowsa ( również to zrobiłem)? Istnieje jakaś możliwość podkręcenia podzespołów? Jeśli dział nie jest prawidłowy proszę o przeniesienie tematu! Pozdrawiam Vuitton Quote
Nieobecny Posted March 11, 2018 Report Posted March 11, 2018 Pobierasz plik bios, uruchamiasz i aktualizujesz: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Musi byc podłączony zasilacz i bateria. Co do wydajności - no cóż, te laptopy wyposażone są w najmocniejszej wersji w przeciętne procesory A10, przez słabe A8 albo bardzo słabe A6 lub dramatycznie słabe E1 Jeśli masz A10 to nie ma tragedii i powinieneś być w miarę zadowolony z tego co masz, natomiast w przypadku słabszych jednostek nic nie da się zrobić. Quote
Recommended Posts