daro34 Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2018 witam,mam win 10 wersja 1709-(starsze wersje 10 tki,,widziały napęd,,ta nie,w czym tkwi problem?..,nadmienię że probowałem juz wielu sztuczek..wszystko na nic-prosze o pomoc Cytuj
Hells Angels Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2018 Jakich sztuczek próbowałeś? Czy napęd niewidoczny w eksploratorze tylko, czy w menadżerze urządzeń też? Cytuj
renatan Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2018 ma deżawu ? temat chyba był nie tak dawno no ale [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
daro34 Opublikowano 11 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2018 Jakich sztuczek próbowałeś? Czy napęd niewidoczny w eksploratorze tylko, czy w menadżerze urządzeń też? tylko w eksploatorze a próbowałem tego - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Hells Angels Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2018 A sprawdź w zarządzaniu dyskami czy napęd ma przypisaną literę dysku. Cytuj
daro34 Opublikowano 11 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2018 mam teraz win 7 ,z tego co pamietam nie dało rady przypisac litery dysku..jesli masz jakis sposób to napisz ,zainstaluję ponownie 10 i przetestuję z góry dziekuje za pomoc miałem tez problem z funkcja lokalizacji,dziwne bo z kompilacja 1709 nie było tego problemu i napęd był widoczny,może to jakas poprawka? ,jesli tak to prosze napiszcie a ja usune ma deżawu ? temat chyba był nie tak dawnono ale [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] tak był tylko w moim przypadku zadne z powyzszych rozwiazan nie zadzialalo! ponownie zainstalowałem 10 i definitywnie żegnam się z tym systemem-skopany na maxa,wróciłem do 7-ki a jak przestaną aktualizowac to przesiade sie na linuxa! mam dosyc Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi