a_lewicki Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2014 witam jak ustawić włase tło na ekran startowy szukałem wszędzie ale nie mogę znaleść czy da się wyłączyć Sklep i OneDrive? Cytuj
provectus Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2014 szukasz obrazka, otwierasz i pomocniczym ustaw jako tło Cytuj
a_lewicki Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2014 masm tylko ustaw jako tło pulpitu ale jako tło ekranu start nie ma Cytuj
stens Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2014 masm tylko ustaw jako tło pulpitu ale jako tło ekranu start nie ma wzkaźnik myszy na Prawy dół ekranu, ustawienia,zmień ustawienia komputera,komputer i urządzenia i jest "podgląd obrazu blokady" i tutaj klikasz na "przeglądaj" i ustawiasz sobie obraz taki jaki chcesz Cytuj
a_lewicki Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2014 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] zrobiłem tak jak mówiłeś i nadal nei ma tej tapety Cytuj
provectus Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2014 masz... na PULPICIE... czego nie widzisz? Cytuj
a_lewicki Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2014 mi chodzi o te miejsce w którym jest teraz zrobiony screen czyli START już rozgryzłem gdzie to jest edit: wchodzimy w start -> prawy dolny róg -> ustawienia -> personalizacja i mamy tapety z pulpitu w START-cie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi