Gość Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2018 Lista jest aktualizowana co 1-2 dni [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Kanały do ręcznej aktualizacji pakietu Office i pobrania go za pomocą [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] (hasło 2018) Informacje o narzędziu [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] To jest kanał Office 2019 Pro Plus Preview (kompilacje yno dla MS podobno, jest po polsku oraz od razu aktywowany do końca 2018) [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Nieobecny Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2018 Powiem tak - tytuł i zawartość linku mało mówią - spodziewałem się czegoś innego. Cytuj
Gość Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2018 aktualizacja Tym co to nic dalej nie mówi, zapoznać sie z instrukcja co jest na forum skryptu. To sa wewnętrzne kanały których mozna użyć w tym skrypcie w opcji manual.... Można sobie pobrac offce 2019 pro plus z visio i power project zanim ms wyda publiczna bete. Tak to beta wewnetrzna Cytuj
dzaggiel Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2018 @Bladius najnowszą taką ściągnąłem 16.0.9106.1000_pl-PL_x64_Manual_Override z tego kręgu co podałeś ale nie mogę tego zainstalować z tego programiku co podałeś bo wywala że muszę być w kręgu FAST ^^ Cytuj
Gość Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2018 Musisz wrzucić gotowe pliki do instalacji odemnie, są w linku do pobrania Office 2019, jest od razu całość oraz same pliki do instalacji - do wyboru. Niestety skrypt wymaga aktualizacji, ten sam problem zauważyli nasi zagraniczni koledzy. Dlatego operuję gotowymi plikami do instalacji zrobionymi w innym kanale + plik xml podesłany od zagranicznego kolegi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi