pirotaro Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2018 Stary Asus na celeronie w rodzinie. Przy odpalaniu systemu przed wejściem w pulpit tabelka o aktywacje systemu. Co bym nie zrobił wraca w kółko do tej tabelki. Przez 10l chodził bez zarzutu. 1. Jak w tytule Asus K50C 2. Celeron D220 @1,20GHz 1500MHz (nie wiem ile rdzeni), RAM 2GB, HDD 250GB, Vga Int. Qtx 3. Wi XP ** 4. np W8.1 (Pro) Mam pytanie czy na tym konfigu pójdzie winda 8,1 jakuba: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Jaki system będzie miał sens? Używany będzie do przeglądania netu, przeglądania fotek/video, do YT,
renatan Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2018 windows 7 32bit sprzęt wiekowy,cielak wlutowany,jedynie co można poprawić do jeżeli masz 2 GB ram w jednej kości dokupić za parę zł 2 GB ddr2 800
pirotaro Opublikowano 27 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2018 Dzięki, a czasem ósema nie jest lżejsza od siódemki?!? XP SP3 Full 2014 pierwszy w XP-kach zły? Dla mię osobiście nowsze łatwiejsze a ja będę administrował że tak się wyrażę, sterowniki itd.
renatan Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2018 jest ok mam go na jednym z dysków ale już parę aplikacji mi na nim nie działa no i IE już kiepsko działa poza tym na stronie producenta tego mobo są dostępne stery i kończa się na win 7 może warto spróbować
pirotaro Opublikowano 27 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2018 OK! A jakiego moda polecisz, czy może obraz z M$? ed1, jak na 7 pójdzie to może na 8,1 w trybie zgodności z 7, hmm ed2, poza tym na stronie producenta tego mobo są dostępne stery i kończa się na win 7 może warto spróbować Właśnie na tej stronie nic nie znalazłem dla k50c! Wgrałem teraz W7Pro/64 finala od Mr.T. Może powinienem Basic?! Odpalam WU bo: - za każdym odpaleniem systemu muszę aktywować wifi [Fn+F2] może lepsiejszy sterownik załatwi sprawę, teraz jest w MU Atheros AR9285, - touchpad chodzi jakby chciał a nie mógł, - stery do grafy bardziej dedykowane, teraz obraz istna panorama - jeden wykrzyknik nieznane urządzenie w MU jeszcze siedzi Po tym skrypt anty-szpiegowski i voila myślę
Rekomendowane odpowiedzi