dziubek Posted January 23, 2018 Report Posted January 23, 2018 Nie wchodząc w szczegóły muszę aktywować Office 2013 dla Użytkowników Domowych i Małych Firm bo taką mam wersję na fakturze i wersje pudełkową, ale nie mogę dogadać się z infolinią...który aktywator to podoła? Quote
zaba44 Posted January 24, 2018 Report Posted January 24, 2018 Raczej żadnym aktywatorem nie przejdzie. Twój office to wersja retail a do aktywacji potrzebna jest wersja volume. Jeżeli jest problem z aktywacją a program był kupowany np. na allegro jest szansa że program był lewy. Swego czasu było sporo podróbek. Byłem nawet kiedyś przesłuchiwany w tej sprawie. Najlepsze jest to że nie kupiłem od oszusta offica tylko całkiem coś innego. Ale policja czy tam prokuratura stwierdziła że przesłuchają wszystkich którzy coś kupili od niego. Tłumaczyłem się z niewinności Quote
dziubek Posted January 24, 2018 Author Report Posted January 24, 2018 Sprawa podobna , na f-rze wersja box na infolinii że jest oem... Quote
Recommended Posts