Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie pomocy   :(

Poszukuję nowego telefonu, najlepiej do 560zł. 

Moje wymagania:

• Wyświetlacz max 5' (większy odpada, bo lubię obsługiwać telefon jedną łapką)
  • Min. 2GB RAM
  • Dobra bateria ( duża pojemność )
  • Dobry procek ( nie znam się za bardzo ) 
  • Duża pojemność wew. pamięci min 16GB lub slot na MicroSD
  • Spore wsparcie custom romow

To tyle, jeśli macie jakieś ciekawe propozycje to posłucham.

Pozdrowionka  :)

Opublikowano

Polecam zagłębić się w oferty Xiaomi. Najlepiej wybieraj między modelami Redmi 4A, lub Redmi 4X. Niestety wsparcie Custom ROMów jest przy nich znikome, ale wynagrodzą Ci to długą żywotnością na baterii, dodatkowo 4X ma czytnik linii papilarnych :)

Opublikowano

Polecam zagłębić się w oferty Xiaomi. Najlepiej wybieraj między modelami Redmi 4A, lub Redmi 4X. Niestety wsparcie Custom ROMów jest przy nich znikome, ale wynagrodzą Ci to długą żywotnością na baterii, dodatkowo 4X ma czytnik linii papilarnych :)

nie szukam bajerów tylko ma się za często nie zacinać fb messenger gg :) 

żeby to płynnie chodziło

Opublikowano

Wspomniane przeze mnie telefony nie są bardzo "bajerzaste", tutaj samo porównanie jednego i drugiego. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Jeden i drugi bez problemu uciągnie wszystkie wspomniane przez Ciebie aplikacje.

Opublikowano

Więc dla tego żeby płynnie działało to   [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]- najpierw kupiłem żonie testowałem  i po tem kupiłem sobie telefon bardzo dobry za niską cenę  a innych parametrów nie bierz  pod uwagę.

Opublikowano

Więc dla tego żeby płynnie działało to   [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]- najpierw kupiłem żonie testowałem  i po tem kupiłem sobie telefon bardzo dobry za niską cenę  a innych parametrów nie bierz  pod uwagę.

dzięki za sugestie :)