KaciPL Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2018 Witam, co myślicie o Chuwi CoreBook? Dość dobre specyfikacje jak za taką cenę, fajnie zrobili że za 100k $ celu ulepszyli RAM o 2GB więcej, a następnie jak dobiją 200k $ zmienią dysk na SSD. Premiera chyba w marcu. Ciekawi mnie czy w 11 dni dobiją te 50k $. Dobra oferta czy lepiej omijać szerokim łukiem? Cena w premierę prawdopodobnie będzie wynosić 680$, jednak na tej stronie przedpremierowo kosztuje 460$. W skład zakupu wchodzi: Chuwi CoreBook Keyboard Pen Link do fundacji: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
airbites Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2018 Musisz cenowo sprawdzić inne laptopy i wydajność. Chuwi to dobra firma ale zdarza in wpadki np. z baterią i ładowaniem nią. Cytuj
KaciPL Opublikowano 5 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2018 Musisz cenowo sprawdzić inne laptopy i wydajność. Chuwi to dobra firma ale zdarza in wpadki np. z baterią i ładowaniem nią. Wątpię że znajdę coś lepszego w podobnej cenie, a ważne jest dla mnie 2w1. Cytuj
airbites Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2018 Rozumiem, ale możesz poczekać kilka miesięcy później na testy albo poszukać innego laptopa z chin. Cytuj
KaciPL Opublikowano 6 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2018 Rozumiem, ale możesz poczekać kilka miesięcy później na testy albo poszukać innego laptopa z chin. Cena będzie o 210$ wyższa więc nie wiem czy to ma sens, a innego lepszego z chin to w sumie nie wiem czy znajdę. Patrzałem cenowo to strasznie odbiegały podzespołami od niego. Cytuj
KaciPL Opublikowano 29 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zdecydowałem się i go wziąłem, zobaczymy. W marcu/kwietniu jak przyjdzie (o ile przyjdzie )to zrobię recenzję na forum. Zapłaciłem za niego 1700 zł. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi