whitewolf1608 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Witam serdecznie wszystkich użytkowników tego forum bardzo Proszę o pomoc, ponieważ postawiłem Windows 8,1 na czysto i zaraz po postawieniu systemu aktywowałem Windows Toolkitem, następnie włączyłem w opcji odzyskiwania, punkty przywracania systemu i rozmiar użycia ustawiłem na 1 GB, dziwne ponieważ w Windows 7 Ultimate miałem tak samo ustawione, i jak na czysto stawiałem system, to, ładnie mi tworzyło kilka punktów przywracania systemu, przed każdą zainstalowaną aplikacją, a tutaj, zrobiło mi tylko jeden punkt przywracania systemu, na początku, zaraz po zainstalowaniu aplikacji Dell system software utility. Dodam że musiałem skorzystać z punktów przywracania, ponieważ wyłączyłem sobie Bluetooth, i po prostu przywróciłem system. Bardzo Proszę o pomoc czy rozmiar na 1GB mam dobrze ustawiony i dlaczego Windows 8,1 Tworzy tylko jeden punkt przywracania systemu. Pozdrawiam Serdecznie. Z Poważaniem wolfwhite1608 Cytuj
Nieobecny Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2014 1. widocznie za mało miejsca na punkty przywracania 2. aplikacja która wymaga punktów przywracania tworzy jeden punkt - ostatni 3. najlepiej samemu tworzyc sobie punkt przywracania przed trudna operacją, instalacją itp - stare punkty mozna usuwać ręcznie bądź system zrobi to samoczynnie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi