88_88 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Witam,mam problem z aplikacją Windows Store oraz jeszcze kilkoma innymi (np. Skanowanie). Po uruchomieniu sklepu pojawia się okno aplikacji i po może 3 sekundach minimalizuje się do paska i wracam do pulpitu. Aplikacja wciąż jest uruchomiona i gdy probuje ją przywrócić znow po sekundzie się minimalizuje i tak w kólko. Bardzo rzadko korzystam z tych aplikacji i byłem pewny, że problem powstał po aktualizacji z 8mego kwietnia, lecz pomimo przywrócenia systemu do momentu przed aktualizacją problem też wystepował.System jest dość świeży postawiony około miesiąca temu. Sklep napewno działał przy aktualizacji do 8.1. Nie wykrylem na nim rownież żadnych wirusów i innych śmieci.Czy ktoś mial podobny problem i wie jak go rozwiązać? Cytuj
88_88 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Problem udało mi się rozwiązać. Jeśli pojawiał się już na forum to z góry przepraszam . A gdyby ktoś potrzebowal rozwiązania: uruchamiamy cmd z uprawnieniami administratora i piszemy: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Enter, a następnie: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Gość rafal05 Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2014 Mnie to nie pomogło .Moze jakieś inne pomysły ? Cytuj
prosperopro Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2014 zaloguj sie do konta microsoftu w windowsie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi