Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po używaniu Windows 10 przez pół roku na nowym komputerze wróciłem znów na 7mke i różnica w grach DX9 to jakieś nieporozumienie. Nie przesadzę jeśli powiem że dx9 na win 10 nie istnieje pod względem wydajności. Jedyna zaleta win 10 nad 7 to dx12 ale to tylko i wyłącznie ze względu na to że po prostu 7mka bo nie ma ale można przypuszczać że jeśli by miała to win 10 można by wyrzucić na śmietnik.

W każdą gre jaką grałem (lol , tibia , dota i wiele więcej ) windows 10 przestaje być traktowany poważnie jako system do gier w porównaniu z 7mką.

Opublikowano

przecież ktoś dogrywał dx 12 do 7 kiedyś z rok może dwa temu może się mylę ale latały tu na sb takie linki że jest to możliwe

Opublikowano

Ty coś brałeś bo jak widzę kolejny post  du*y to nie wiem czy mam się śmiać czy płakać.
Jak nie umiesz wyłączyć kilku opcji w systemie to nie dziw się że 10tka chodzi ci w grach tak a nie inaczej chociażby z włączonym DVR'em. Jestem na 10tce odkąd wychodziły pierwsze insidery i może wersje 17 są gorsze od starszych ale nie są to aż tak słabe systemy jeśli się usunie i zmieni kilka rzeczy, po drugie jak piszesz taki post to pokaż jakieś porównanie wyniki a nie pisać bo pisać a może ktoś się nabierze :E

Opublikowano

(lol , tibia , dota i wiele więcej )

Ło matko i dopisz że masz 12 lat :( ehh 

DX12 jest tylko i wyłącznie na w10 

P.S nie mam dx12 a gry na 10 normalnie mi działały :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie