prosperopro Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Witam, jestem zainteresowany zainstalowaniem tego na laptopie PB EN TJ75 na dysku ssd podpiętego pod mpcie o pojemności 64GB, wczesniej miałem normalnie 8.1 zainstalowane ale czytałem że można zmniejszyć wage systemu nawet do 5 GB w jaki sposób można to zainstalować? Skąd sciągnać itp Jak zacząć? Cytuj
slawektor Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zerknij. Temat na forum: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
prosperopro Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zerknij. Temat na forum: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Dzięki, linka dostałem też już na Shoutboxie, ale dobrze że go tutaj wkleiłeś. szukam, poczekam aż będzie x64 bitowa wersja Cytuj
maciej77 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Ale ten laptop chyba nie ma UEFI więc dupa zbita Cytuj
prosperopro Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Wiem wlasnie... Szkoda bo sama inicjatywa microsoftu zmniejszenia wagi ósemki strasznie mi sie spodobala. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi